Vaše jméno (vyžadováno)

Váš email (vyžadováno)

Telefon

Vaše zpráva

Mělnická 150, 277 06 Lužec nad Vltavou +420 257 314 759
CS EN RU DE
zal. 1898

POSUVNÉ – řada CHP/MP

Řada CHP/MP (posuvné dveře)

nabízí posuvné izolované dveře pro chladírenské a mrazírenské prostory ve světlých výškách 1800 mm až 3000 mm a šířkách 800 mm až 3000 mm. Dveře jsou vyráběny v pravém i levém provedení.

Křídlo dveří je sendvičové konstrukce z PUR pěny. Tloušťka izolace je 75 mm u chladírenských a 125 mm u mrazírenských dveří. Dveře světlých šířek 800 až 1400 mm jsou standardně osazeny uzavíracím madlem, ostatní velikosti mají uzávěr s tzv. odtrhem v provedení z korozivzdorné oceli. Na přání je možno dveře vybavit zámkem Všechny dveře se zámkem jsou vybaveny bezpečnostním otevíráním z vnitřního prostoru. Těsnění je vyměnitelné.

Zárubeň je vypěňovaná s nosnou ocelovou konstrukcí, nebo vyrobena z plastových profilů. Tepelné můstky jsou přerušeny plastovou lištou. Mrazírenské dveře jsou vybaveny vyhříváním  styku zárubně a křídla.
Posuvné dveře jsou standardně dodávány v provedení se zapuštěným prahem z korozivzdorné oceli a těsněním „do podlahy„.

Označení CHPR/MPR platí pro dveře s ručním otevíráním křídla.Dráha pojezdu je z eloxované duralové slitiny, odolné proti agresivnímu prostředí, u vybraných modelů z korozivzdorné oceli. Kolečka pojezdu jsou z materiálu s vysokou odolností.

Označení CHPS/MPS je použito pro dveře se strojním posuvem.

Ve standardním provedení jsou dveře strojním posuvem ovládány dvěma tlačítkovými spínači a dvěma táhly pro obsluhu z vysokozdvižných vozíků. Elektrický okruh se napojuje na síť 3x400V/50 Hz. Automatika umožňuje nastavení dokonalé plynulosti rozjezdu dveří.

Bezpečnostní zařízení – křídlo dveří modelů CHPS/MPS je standardně osazeno kontaktní lištou, která zajistí zastavení a reverzaci chodu v případě kdy hrozí sevření osoby nebo předmětu.

OSAZENÍ DVEŘÍ
Chladírenské a mrazírenské dveře HORÁK je možno instalovat jak do panelové stěny (sendvič PUR, minerální vlna apod.), tak do stěny izolované klasickým stavebním způsobem. Pro osazení do zdiva jsou na zárubeň montovány kotvící prvky.

dvere_posuvne_3